• Hem
    • Badtunna med akryl insats

     Badtunna med glasfiber insats

 • Om oss
    • Badtunna med akryl insats

     Badtunna med glasfiber insats

Om Topolis AB

Vi på Topolis AB är stolta över att erbjuda en unik verksamhet som är född ur passion och hantverksskicklighet. Jag, Marius Lukosius, är grundaren av företaget och jag har personligen erfarenhet som snickare. Jag är ursprungligen från Litauen, men sedan jag flyttade till Sverige år 2005 har jag alltid haft drömmen om att skapa mitt eget företag med fokus på import av högkvalitativa produkter.

Vårt företag är baserat i Kilafors, som ligger cirka två mil söder om Bollnäs. Härifrån driver vi vår verksamhet och strävar efter att erbjuda våra kunder en unik upplevelse med våra produkter.

Produkter från noggrant utvalda Litauiska leverantörer

Hos Topolis AB handlar det inte bara om badtunnor; vår passion sträcker sig till andra områden som timmerhus, bastu, spabad, utemöbler och fönster med mera. För att förverkliga denna passion har vi noggrant valt ut ett urval av Litauiska tillverkare som delar vår vision om kvalitet och hantverk. Det är med stolthet vi kan erbjuda ett brett utbud av produkter i hela Sverige till mycket förmånliga priser.

När det kommer till våra badtunnor, strävar vi alltid efter högsta kvalitet. Våra badtunnor designas och tillverkas med en stark passion för detaljer, och detta engagemang märks tydligt i det slutgiltiga resultatet. Vi erbjuder badtunnor i flera olika utföranden, så oavsett om du letar efter avkoppling eller sociala stunder, garanterar vi att vi har något som passar din smak och behov.

Hos Topolis AB stannar vi inte vid badtunnor. Vi har ett brett sortiment av produkter från våra noggrant utvalda Litauiska leverantörer. Det som verkligen utmärker oss är vår kärlek till det vi gör, och detta reflekteras i allt vi erbjuder. Om du vill ha mer information om våra badtunnor eller andra produkter, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig med dina behov och önskemål, och vi ser fram emot att skapa en fantastisk upplevelse för dig.